وطنم قلعه سر چهاردانگه
دل بستن به دنیا،باوجودآن همه رنجهایی که از اومی بینی،نادانی است.امام علی(ع) 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان وطنم قلعه سر چهاردانگه و آدرس vailek.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





چت باکس


abdol-rahim-2 

سید عبدالرحیم محمودی در سال ۱۲۷۹ ه ش در روستای قلعه سر بخش چهاردانگه دیده به جهان گشود. پدر بزرگوارش حجّة‌الإسلام والمسلمین حاج سیّداسماعیل محمودی می باشد که خود از علمای بزرگ عصر خود بودند.

 

حاج سیداسماعیل، پسرش عبدالرحیم را برای فرا گیری علوم دینی به روستای اراء آورده که در آن زمان آیت الله سید شفیع ارایی که از علمای بزرگ بود حوزه علمیه ای در آنجا دایر کرده بود که علاقه مندان از روستاهای دور و نزدیک جهت کسب علوم دینی در این حوزه علمیه گرد هم می آمدند.

 سید عبدالرحیم به مدت ۱۰ سال در محضر آیة‌الله حاج سیّد شفیع ارایی تلمذ نمود. حجّة‌الاسلام حاج سیّد سیف‌الله محمودی(سالیانی به کار قضاوت در دستگاه قضاء مشغول بودند) ساکن مشهد ازقول پدرشان مرحوم حاج سیّدعبدالرحیم نقل کردند؛چون مرحوم حاج سیّد شفیع فرزند نداشتند، پدرم به عنوان فرزندخوانده آن مرحوم و در منزل ایشان سکونت داشتند. زمانی که استادش سید شفیع فوت نمودند(۱۲۹۹ ش)  ازجمله کسانی بودند که برای  بدرقه جنازه اش  تا فولادمحلّه رفتند و همچنین عمامه مبارک آقاسیدشفیع  را نصف کردند و نیمی از آن را به پدرم اهداء نمودند و ملبّس به لباس روحانیت شدند.

 حاج سیّد عبدالرحیم بعد از آن به  مدت چهارسال در درس حضرت آیة الله حاج شیخ علی اصغر ولویی که در روستای ولویه حوزه علمیه دایر نموده بود ، شرکت کردند و از این عالم وارسته کسب فیض نمودند و  سپس به ساری عزیمت نمودند.

 حجت الاسلام عبدالرحیم از خطبای توانمند منطقه  بودند، ایشان تبلیغات مفصّلی برای اگاهی مردم از شریعت مقدس اسلام در منطقه چهاردانگه داشتند و در منزل مرحوم حاج میکائیل شفیعی ، ازنوادگان حاج میرمحمد «برادر مرحوم حاج سیّدشفیع » و منزل مرحوم حاج میرمختار میرعمادی پدر جناب استاد حاج سیّد صالح می آمدند و به وعظ و خطابه در روستای إراء می‌پرداختند که با حضور ایشان در روستای اراء، اهل علم  به وعظ وخطابه نمی پرداختند.

 حجت الاسلام حاج سید عبدالرحیم محمودی در مازندران و به خصوص شهرستان نکاء مشغول تبلیغ دین بودند و از جمله کسانی بودند که در سال ۱۳۱۵ مجوّز پوشیدن لباس و منبر را در زمان رضاشاه داشتند. ( این مجوز فقط به علمای بزرگ که از طرف مجتهدین دارای اجازه بودند داده می شد )

 

این خطیب توانا  بعد از سال ها تبلیغ مذهب حقه تشییع  در ۷۹سالگی در ۱۱ تیر ماه ۱۳۵۹ در روستای قلعه سر جان به جان آفرین تسلیم و در جوار رحمت حق آرم گفت. ایشان وصیّت کردند در قسمت راه پلّه‌های مسجد روستا مسیر تردّد نماز گذاران و مؤمنین دفن نمایند.

 


موضوعات مرتبط: معرفي شخصيت ها، ،
برچسب‌ها:
[ جمعه 25 ارديبهشت 1394برچسب:زندگینامه, ] [ 1:39 ] [ عاشق وطن ]

شرح ماجرای انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی

چگونگی تشكیل حزب جمهوری اسلامی

شرح ماجرای انفجار بمب

اسامی شهدای انفجار دفتر مركزی حزب جمهوری اسلامی

اسامی مجروحان حادثه هفتم تیر

چگونگی تعطیل فعالیت های حزب جمهوری اسلامی

چگونگی تشكیل حزب جمهوری اسلامی

 


موضوعات مرتبط: معرفي شخصيت ها، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ شنبه 7 تير 1393برچسب:حادثه,7 تیر ,1360,, ] [ 1:50 ] [ عاشق وطن ]

قیام پانزده خرداد

دیباچه

رفراندوم ساختگی

حمله به مدرسه فیضیه قم

محرم  1383 هجری قمری و مقدمات قیام خونین 15 خرداد 1342

تظاهرات دهم محرم 1383

بخشی از سخنان تاریخی امام خمینی« قدس سره»

دستگیری امام قدس سره و قیام خونین 15 خرداد

  مقدمه

این كه، چه عواملی در پیروزی انقلاب اسلامی و واژگونی رژیم 2500 ساله ی شاهنشاهی، نقش اصلی و اساسی داشته اند از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

از سال 1341 كه نهضت مقدس امام خمینی قدس سره آغاز شد، تا سال 1357 كه این نهضت به ثمر رسید با ظهور انقلابی بی نظیر كه ثمره ی آن تحقق نظام جمهوری اسلامی بود، همواره تنی چند از عالمان مجاهد، با یاری مردم فقیر و زجر كشیده، خود را به آتش و خون زدند و با تحمل سختی های بسیار مبارزه را تا پیروزی نهایی ادامه دادند.

در طی این سال ها، ضمن نبردِ نابرابر ایمان و كفر، منادیان حق و حقیقت دینی، با الگو قرار دادن مبارزات صدر اسلام، و با جدّیت وصف ناپذیر، نهضت مقدس امام خمینی« قدس سره» را استمرار بخشیدند و روحیه ی سلطنت ستیزی را تقویت كردند و در هر مناسبتی با نام رهبر تبعیدی خود حركت انقلابی جمعیت های تظاهر كننده را پرشتاب و با توان ساختند.

قیام 15 خرداد نقطه ی عطفی در تاریخ مبارزات ملت قهرمان ایران است، كه رهبری داهیانه ی امام خمینی« قدس سره» و یاری روحانیان انقلابی  در تداوم آن، طی یك دوره ی پانزده ساله، نقش اساسی داشته است. و در همه ی آن سال ها سال روز 15 خرداد هیچ گاه در سكوت و خاموشی سپری نشد؛ زیرا كه 15 خرداد برای امت قهرمان و شهید پرور ایران، از اهمیت و اعتبار ویژه ای برخوردار بوده و خواهد بود.   


موضوعات مرتبط: معرفي شخصيت ها، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 15 خرداد 1393برچسب:قیام پانزده خرداد, ] [ 8:23 ] [ عاشق وطن ]

شیخ جعفر کواتی

یکی از علمای نامدار منطقه چهاردانگه در قرن چهاردهم هجری  قمری  شیخ جعفر کواتی هزار جریبی می باشد. آیت الله شیخ جعفر کواتی فرزند حاجی معروف به پیر حاجی در حدود سال 1250 هجری شمسی در روستای کوات در دامن مادری به نام سیده کلثوم دیده به جهان گشود.ایشان با خانمی از نجف اشرف ازدواج نمود که حاصل آن چهار پسر به نام های کاظم ، باقر، صادق و مهدی و دو دختر به نام های مرضیه و ربابه شد. ایشان دوره مقدماتی را در روستای خود فرا گرفت و سپس توسط علی اصغر خان اتابک که پسر خاله ایشان بود  برای ادامه تحصیل به تهران و از آنجا رهسپار نجف اشرف شد و مدت چهل سال در جوار مرقد علی (ع) به کسب دانش پرداخت و در همان جا ازدواج نمود.ایشان در سال 1315 هجری شمسی فوت و در جوار امامزاده شمس الدین روستای کوات مدفون شد. ایشان صاحب کتاب اراءة الطریق شیخ جعفر کواتی هزار جریبی(قرن 14 ق) اشاره نمود. 

معرفی فهرست نسخه های عکسی مرکز احیاء میراث اسلامی ،حافظیان بابلی،ابوالفضلتابستان 1382 - شماره 13 صفحه 68


موضوعات مرتبط: معرفي شخصيت ها، ،
برچسب‌ها:
[ جمعه 27 دی 1392برچسب:شیخ جعفر کواتی, ] [ 18:18 ] [ عاشق وطن ]

 

کوات محل دفن امامزاده شمس‌الدين مي باشد.  مقبره اين امامزاده در زمان قاجار توسط شخصي به نام علي‌اصغر‌خان اتابك كه مادر آن از اهالي اين روستا بود‌ه، احداث شده است. اين امامزاده از نوادگان امام موسي كاظم (ع) است كه از 11 نسل به اين امام برمي‌گردد و به نام حسن ابومحمد شمس‌الدين معروف است. ‌اين امامزاده جد سيد‌عماد‌الدين مدفون در روستاي وري چهاردانگه است . نسب  این امامزاده به شرح ذیل می باشد سيد شمس الدين بن سيد برهان الدين حسن بن سيد شمس الدين بن سيد امين الدين محمد بن سيد كمال الدين بن سيد محمد بن سيد وجيه الدين علي بن ابي علي القاسم بن محمد بن ابي القاسم قاسم الاشجع نقيب طبرستان بن ابو احمد ابراهيم العسكري بن موسي ابي سبحه بن ابراهيم المرتضي بن امام موسي كاظم (ع)

مقبره امامزاده شمس‌الدين روستاي كوات در تاريخ سوم دي ‌ماه سال 1385 به عنوان اثر ملي ايران ثبت شده است.


موضوعات مرتبط: معرفي شخصيت ها، ،
برچسب‌ها:
[ جمعه 27 دی 1392برچسب:امامزاده شمس الدین, ] [ 18:7 ] [ عاشق وطن ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

اَلّلهُمَّ عَجِّل لِوَليِّكَ الفَرَج وَ العافِيَهِ وَ النَّصر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرمودند: “ما در رعايت حال شما كوتاهى نمی كنيم و ياد شما را ازخاطر نبرده ايم ، كه اگر جز اين بود گرفتارى ها به شما روى مى آورد و دشمنان، شما را ريشه كن مى كردند . از خدا بترسيد و ما را پشتيبانى كنيد." به وبلاگ من خوش آمدید.ازنظرات ارزنده خود مارابی نصیب نگذارید.
آرشيو مطالب
ارديبهشت 1394
فروردين 1394
اسفند 1393 آذر 1393 آبان 1393 مهر 1393 شهريور 1393 مرداد 1393 تير 1393 خرداد 1393 ارديبهشت 1393 فروردين 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 دی 1392 آذر 1392 آبان 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 تير 1392
امکانات وب

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 75
بازدید دیروز : 34
بازدید هفته : 256
بازدید ماه : 869
بازدید کل : 68599
تعداد مطالب : 266
تعداد نظرات : 160
تعداد آنلاین : 1



Alternative content